Артур Львівський
ГА | BETA RP
- Повідомлення
- 32
- Реакції
- 0
- Бали
- 8
Основні державні та місцеві органи України
Верховна Рада України - вищий орган законодавчої влади України. Не підпорядковується жодному іншому органу.
Міська рада м. Дніпра – орган місцевого самоврядування в Дніпропетровській області.
Служба безпеки України - спеціальний державний орган з правоохоронними функціями, що забезпечує державну безпеку України.- СБУ м. Київ підпорядковується Президенту України, Прем'єр-міністру, Міністру внутрішніх справ.
- СБУ м. Дніпро підпорядковується Президенту України, Прем'єр-міністру, Міністру внутрішніх справ та Меру м. Дніпра.
Національна поліція України - центральний орган виконавчої влади, що забезпечує охорону прав і свобод громадян, боротьбу зі злочинністю та підтримання громадського порядку.- НПУ м.Київ - підпорядковується Президенту України, Прем'єр-міністру, Міністру внутрішніх справ.
- НПУ м.Дніпро - підпорядковується Президенту України, Прем'єр-міністру, Міністру внутрішніх справ, Меру м. Дніпра та його заступнику.
Збройні Сили України - військова організація, що забезпечує оборону, суверенітет та територіальну цілісність України. Підпорядковується Президенту України, Прем'єр-міністру, Міністру оборони.
Міністерство охорони здоров'я України - головний орган у сфері охорони здоров'я, що забезпечує медичну допомогу та розвиток системи охорони здоров'я.- МОЗ м.Київ підпорядковується Президенту України, Прем'єр-міністру, Міністру охорони здоров'я.
- МОЗ м.Дніпро підпорядковується Президенту України, Прем'єр-міністру, Міністру охорони здоров'я, Меру м. Дніпра та його заступнику.
Державна кримінально-виконавча служба України - правоохоронний орган, що відповідає за виконання кримінальних покарань. Підпорядковується Президенту України, Прем'єр-міністру, Міністру юстиції.
Державна служба України з надзвичайних ситуацій - центральний орган виконавчої влади, що займається питаннями цивільного захисту та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Підпорядковується Президенту України, Прем'єр-міністру.
Засоби масової інформації - платформи та канали, що збирають, обробляють і поширюють інформацію для масових та локальних аудиторій. Підпорядковуються Президенту України, Прем'єр-міністру, Меру м. Дніпра та його заступнику.
Укрзалізниця - державна компанія, що забезпечує безпечні та якісні залізничні перевезення. Підпорядковується Президенту України, Прем'єр-міністру, Меру м. Дніпра та його заступнику.
Правила міжфракційної субординації
1.1. Кожен співробітник зобов’язаний з повагою ставитися до членів своєї та інших фракцій.1.2. Співробітники фракцій повинні дотримуватися службової субординації між собою.
1.3. Вищий за званням співробітник має право зробити зауваження співробітнику іншої фракції, якщо той має нижче звання, за умови обґрунтованості зауваження.
Наприклад: Полковник НПУ м. Київ має право зробити зауваження капітану НПУ м. Дніпро.
1.4. Будь-які конфлікти між організаціями вирішуються їхніми лідерами.
Виключення: У деяких випадках втручається адміністрація Beta RP.
1.5. Співробітники навіть вищих за ієрархією організацій повинні дотримуватися субординації у відносинах з іншими організаціями.